Het terroir van de wijngaarden van Sonoma County is zeer uiteenlopend van karakter. Dat komt door grote verschillen in microklimaat, ondergrond, de expositie en hoogte. Daardoor levert een druif als de cabernet sauvignon op verschillende plekken in Sonoma County wijnen op met een heel eigen karakter. Daarnaast worden kleine hoeveelheden andere druiven toegevoegd: malbec (7%), syrah (3%) en cabernet franc (1%). Deze geven de wijn extra karakter en diepgang. De naam ‘Director’s Cut’ is daarom op zijn plaats. Het is de wijnmaker, de ‘regisseur’, die het karakter van de uiteindelijke wijn bepaalt. Het komt dus aan op zijn kunde bij het blenden van de verschillende componenten tot één wijn. Uiteraard wil Corey Beck een wijn maken in de stijl die we kennen van de hele serie ‘Director’s Cut’-wijnen: typisch voor de druif, verleidelijk, drinkbaar, maar tegelijk ook karaktervol, met heerlijk rijp fruit. Rijping vindt plaats op eiken vaten, gedurende 14 maanden. Er worden zowel vaten van Frans eiken als van Amerikaans eiken gebruikt.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review