Zwarte bessen, pruimen en kruiden in deze pure, ronde wijn. |
The Chocolate Block heeft een goede balans tussen fruit, kruiden en vanille. De wijn heeft een mooie afdronk met zachte tannines. In de geur vind je bessen, donker fruit, peper en kruiden. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Deze wijn is lekker bij lamsvlees, wildgerechten of eendenborst.
Je kunt de wijn nu drinken, decanteer de wijn s.v.p. een uur voordat je de wijn drinkt, en zonder probleem 8 jaar bewaren.
Deze hout gerijpte rode wijn wordt gemaakt op Boekenhoutskloof, één van de meest gerenommeerde wijnbedrijven uit Franschhoek, Zuid Afrika.
Deze heerlijke wijn is een mix van Syrah (71%), Cabernet Sauvignon (12%), Grenache Noir (11%), Cinsault (5%) en Viognier (1%). De wijn heeft 16 maanden gerijpt in Franse eiken houten vaten.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review