Deze robijnrode wijn ademt elegantie en complexiteit. De neus onthult een rijk boeket van zwart fruit zoals pruimen, kersen en bramen, aangevuld met rood fruit, balsamico en kruidige tonen, met een hint van pure chocolade.
Een florale neus met aroma's van toast, marsepein en gerijpte vruchten zoals appels en peren. Een volle wijn met mooi geïntegreerde aroma's en een zijden structuur. Deze wijn is rond met een intense fruitige afdronk.
Stevige rode wijn met aangename geur van rijp zwart fruit, kersen, specerijen en eiken. De inzet is rijk en kruidig met veel fruit en een hintje chocolade. De afdronk met een verfijnde tanninestructuur en veel lengte.
De Anjou Rouge van Château de Fesles is soepel en elegant, met zijdezachte tannines. Een plezierwijn die het best jong gedronken wordt. Fruitige en evenwichtige neus. We vinden aroma's van rijp rood fruit (kersen, frambozen).
Diepe kersenkleur met aroma’s van rood fruit, aalbessen, veenbessen, zoethout en toast
Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur. In de geur heeft het mooie aroma's van aardbei en framboos die sierlijk gecombineerd worden met subtiele tonen van kruiden, specerijen en cederhout. In de mond is de wijn spannend, sappig en fris.
Clément and Florian Berthier combine traditional and modern-day practices to carry out the mission conferred upon them by their father:
to preserve the family heritage with the same diligence.
Sprankelend strogeel in kleur met een groene zweem. In de neus expressieve aroma's van citroen, limoen, grapefruit, ananas en mango met lichte tonen van toast, kamille, vanille en boter.
Deze wijn is gemaakt van 90% Castelao en 10% Shiraz druiven. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten met gecontroleerde temperatuur en uitgebreide maceratie. Vervolgens wordt hij 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Chardonnay uit het zuiden van Frankrijk met het karakteristieke 'botertje'