Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.
Deze wijn is rijk aan verwelkte rode bloemen in het sensorische profiel, wat zorgt voor een aangename en complexe geurervaring. Met een medium body en licht uitgesproken tannines, biedt deze Sangiovese een perfecte balans tussen kracht en elegantie.
De Sasso di Luna Brunello di Montalcino verwent uw zintuigen met een frisse citrusnoot die doet denken aan bloedsinaasappelsap, vergezeld van de zoete frisheid van granaatappelpitten en rode bessen.
Champagne Tradition Brut. Fijne en elegante neus en soepel in de mond. Een volmondige Champagne met rijke aroma’s en een goede samensmelting.
Diepe kersenkleur met aroma’s van rood fruit, aalbessen, veenbessen, zoethout en toast
De top Rose van Anne de Joyeuse, voor velen al bekend vanwege de Very Chardonnay uit de Limoux
Expressief met veel frisse fruitaroma’s zoals appel, perzik, meloen en citrusvruchten.Expressief met veel frisse fruitaroma’s zoals appel, perzik, meloen en citrusvruchten.
Italië / Emilia Romagna100% Sangiovese middels het appasimento proces vervaardigt.
Deze wijn is gemaakt van 90% Castelao en 10% Shiraz druiven. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten met gecontroleerde temperatuur en uitgebreide maceratie. Vervolgens wordt hij 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Complex red blended in the number sequence of the master mathematician.