Complex red blended in the number sequence of the master mathematician.
Grand Vin Pauillac (Premier Grand Cru Classé)
De wijn is robijnrood van kleur en is opmerkelijk fris en fruitig van geur, met aroma’s van rode kers, pruim en bosbessen. Geaccentueerd door hints van pittige szechuan- en cayennepeper. De smaak van de wijn is genereus, met sappig rood fruit.
Boeket van frambozen en wilde aardbeien met houtachtige tonen. In de mond is de wijn medium-body, met zeer soepele tannines en een mooie zuurgraad. Château Lynch-Moussas 2015 onthult een kruidige en uiterst aanhoudende afdronk.
De Blason d’Issan is de tweede wijn van Château d’Issan, de beroemde grand cru classé uit Margaux. Deze werd in 1995 geïntroduceerd om een selectie te maken in de oogst: de jongere wijngaarden geven meer souplesse en minder concentratie en tannine dan wij
Rijk en geconcentreerd, diep expressief en genereus. In het bouquet vinden we tonen van mediterrane struiken, kruiden, cipressenbessen, klassieke bramen en donkere fruitnoten. Smaak vol dichte tannines, zonder dat het ontbreekt aan precisie en finesse.
Kruiden, viooltjes, kersen en bosbessen, vanille, kaneel en kruidnagel, prachtig subtiel, verleidelijke smaak, sap en fruit, kersen, chocola, pruimen en vanille, heerlijk elegant en gepolijst. Krachtige rode wijn.
De kleur van de wijn is robijnrood. Aantrekkelijke aroma's van bosbessen, kersen en bramen. Fruitig van smaak met een zachte afdronk.
Château Canon is een 1er Grand Cru Classé ‘B’ van Saint-Émilion. In 1996 werd het château overgenomen door Alain en Gerard Wertheimer, de eigenaren van het luxe merk Chanel. Voor het maken van de wijn is Nicolas Audebert verantwoordelijk, een bekende wijn
Aroma's van zwart fruit maar ook floraal (viooltjes) met hints van koffie en cacao.
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc
Rijp rood fruit met tonen van rozenblaadjes, marsmallows en iets van kaneel op de achtergrond. De zachte tannine en de fijne zuren geven de wijn het unieke frivole en lichte karakter. Wij adviseren deze wijn gekoeld te serveren op zo'n 14 graden.