Afkomstig van geselecteerde wijnboeren uit het productiegebied van Chianti, voornamelijk uit de omgeving van Rufina. Voor de Chianti Riserva worden alleen de beste druiven gebruikt.
Italië / Emilia Romagna100% Sangiovese middels het appasimento proces vervaardigt.
Deze wijn is rijk aan verwelkte rode bloemen in het sensorische profiel, wat zorgt voor een aangename en complexe geurervaring. Met een medium body en licht uitgesproken tannines, biedt deze Sangiovese een perfecte balans tussen kracht en elegantie.
Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.
De Sasso di Luna Brunello di Montalcino verwent uw zintuigen met een frisse citrusnoot die doet denken aan bloedsinaasappelsap, vergezeld van de zoete frisheid van granaatappelpitten en rode bessen.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.
Complexe wijn met karakteristieke smaak- en geurpalet. De helderrode wijn heeft een fijne geur van kers, kruidkoek en mooi geïntegreerde houttonen. De smaak is verfijnd met prettige, rijpe zuren en tonen van rijpe bessen en een lichte aardsheid.
Aziende PietrosoWijnboerderij Pietroso ontstond in 1970 in Montalcino dankzij de passie van wijnmaker Domenico Berni. Zijn doel was het produceren van een gelimiteerde oplage van verfijnde wijnen als Brunello en Rosso di Montalcino.
Diepe robijnrode kleur in het glas. Deze krachtige wijn biedt rijke smaken van donkere kersen en bramen, ondersteund door tonen van tabak, rozijnen en gedroogde vijgen. In de mond gevolgd door hints van bramen, iets vanille en chocolade, kaneel en koffie.
Het in 2000 opgerichte Toscaanse wijnhuis van de charismatische Bibi Graetz heeft de afgelopen twintig jaar een ware cultstatus bereikt. Het wijnhuis kent met zijn eigenzinnige wijnen én kunstzinnige etiketten vele liefhebbers. Daar hoort ook de internati
AntinoriGran Selezione Chianti Classico
Complexe wijn met karakteristieke smaak- en geurpalet. De helderrode wijn heeft een fijne geur van kers, kruidkoek en mooi geïntegreerde houttonen. De smaak is verfijnd met prettige, rijpe zuren en uitgesproken tonen van rijpe bessen.
Angelo Gaja (1940) werd beroemd door zijn wereldwijd begeerde Piemontese wijnen. Inmiddels bezit hij ook twee domeinen in Toscane, te weten Ca’Marcanda in Bolgheri en Pieve Santa Restituta in Montalcino. De wijngaarden van Pieve Santa Restituta staan lout
Prachtige, schone Brunello van hoog niveau. Met minimaal 24 maanden rijping op Sloveens en Frans eiken én 6 maanden op fles, staat deze wijn garant voor kracht en diepgang. Maar de schoonheid van 2015 zit hem in de zuren, die zijn ontzettend lang en inten
De Brunello di Montalcino van Gaja is afkomstig van Pieve Santa Restituta, het landgoed dat in 1994 werd aangekocht door Angelo Gaja.
Het is een zeer elegante Brunello met een mondvullende, rijpe structuur, zwoele tannines, confiture, kruidige houttonen