De top Rose van Anne de Joyeuse, voor velen al bekend vanwege de Very Chardonnay uit de Limoux
Expressief met veel frisse fruitaroma’s zoals appel, perzik, meloen en citrusvruchten.Expressief met veel frisse fruitaroma’s zoals appel, perzik, meloen en citrusvruchten.
Deze wijn is gemaakt van 90% Castelao en 10% Shiraz druiven. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten met gecontroleerde temperatuur en uitgebreide maceratie. Vervolgens wordt hij 4 maanden gerijpt op Frans eiken.
Een scala aan aroma’s van rode bessen, een combinatie van pruimen, frambozen, aardbeien en bosbessen. Gelaagd met een spectrum van rooibos, granaatappel en gepolijst leer om deze heerlijke Syrah van maritieme oorsprong af te maken.
De kleur is diep, met een granaattint en paarse tinten. De neus vertoont verleidelijke laagjes gemalen zwart fruit als donkere kersen, bramen en zwarte bessen die in het glas evalueren in iets rokerige tonen en zoethouttonen.
Volle aandronk, goede harmonie en stevige tannines, welke een goede afspiegeling zijn van de "terroir". Verleidelijke geur van rood fruit zoals frambozen, aardbeien en zwarte bessen, met een hint eikenhout.
De oude percelen van Grenache, Syrah en Mourvèdre zijn geplant op zandgrond, wat de karakteristieke finesse en elegantie van dit terroir geeft.
Diepe granaatrode kleur. De geur van de Haute Pierre toont sterke aroma's van specerijen en rijp rood fruit. In de smaak een krachtig rijk karakter met een fraaie tannine structuur, de afdronk toont intense zoethoutachtige tonen.
Verleidelijk, met het fruit mooi op de voorgrond, kersen en bosbessen en viooltjes.
De kleur is diep karmozijnrood. De krachtige maar subtiele neus heeft aroma's van zwarte bessen, rode bessen, zoethout en rokerige tonen, onderstreept door lichte houtachtige tonen.