Pietrabianca is fel geel van kleur. Frisse tonen van oranjebloesem en exotisch fruit, terwijl tonen van geroosterde hazelnoten en citrusaroma's de complexiteit verrijken. De smaak valt op door de uitstekende frisheid met minerale en boterachtige sensaties
De Magnum van deze prachtige Amazone Riserva
Granaatrood in het glas. Geuren van vanille, specerijen zoals nootmuskaat en laurier. Daarnaast ook tonen van rood fruit, rozen en drop.
frisse elegante wijn met aroma's van rijp geel fruit en een mooie mineraliteit .
Helder en dieprood met rijp rood fruit, specerijen, een sappige, zachte smaak en rijpe tannines
De wijn rijpt gedurende 10 maanden in betonnen tanks en in nieuwe en één en twee jaar oude eikenhoutenvaten. Het resulteert in een dieprode wijn met aroma’s van zwarte vruchten, witte peper en stevige tannines.
Een fruitige en florale wijn met aroma’s van gerijpt rood fruit. Een zachte textuur en een harmonieuze afdronk. Om zijn harmonie te bereiken heeft de wijn twee tot drie jaar tijd nodig met een bewaarpotentieel van 8 tot 10 jaar.
Volle witte wijn uit het wijngebied Lodi in Californië. Witte bloesem, witte perzik en geuren van brioche. Vol en rond mondgevoel.
Een heerlijke neus van perziken en peren met delicate anijstonen. Heerlijk in de mond met heerlijk vet, mooie frisheid en lang aanhoudende aroma's.
Rijp rood fruit met tonen van rozenblaadjes, marsmallows en iets van kaneel op de achtergrond. De zachte tannine en de fijne zuren geven de wijn het unieke frivole en lichte karakter. Wij adviseren deze wijn gekoeld te serveren op zo'n 14 graden.