Afkomstig van geselecteerde wijnboeren uit het productiegebied van Chianti, voornamelijk uit de omgeving van Rufina. Voor de Chianti Riserva worden alleen de beste druiven gebruikt.
Intens robijnrode kleur. Warme, rijpe geuren in de neus, intens en verfijnd. Complexe smaak, glad, vol van kracht met heel veel kersen, noten en pruimen.
Gelaagd met tonen van bramen, vanille en warme kruiden, met tonen die doen denken aan bourbon: karamel, butterscotch en geblakerd eikenhout.
Breed en stevig met rode bes, cassis, tabak, mineralen, rokerigheid en drop
Diep gekleurde wijn met kersrode kleur. In de geur rijk aan vanille aromas afkomstig van het Amerikaanse eiken. Naast het vanille ook enigszins vlezig en een zacht fruitig ondertoon. De smaak is mondvullend en enigszins romig in de afdronk.
Italië / Emilia Romagna100% Sangiovese middels het appasimento proces vervaardigt.
Deze wijn is rijk aan verwelkte rode bloemen in het sensorische profiel, wat zorgt voor een aangename en complexe geurervaring. Met een medium body en licht uitgesproken tannines, biedt deze Sangiovese een perfecte balans tussen kracht en elegantie.
Intens robijnrode kleur. Warme, rijpe geuren in de neus, intens en verfijnd. Complexe smaak, glad, vol van kracht met heel veel kersen, noten en pruimen.
Gemaakt van biologisch verbouwde druiven, biedt Rosso di Montalcino aroma's van rijp donker fruit, bewerkte aarde en leer. De vooraanstaande smaak doet denken aan kersen gemarineerd in likeur, zoethout en sinaasappelzeste, naast taaie tannines.